Home

 

 Dakbedekking

 

 Dak/Nokreparatie

 

 Schilderwerk

 

 Dakkapellen

 

 Kozijnen

 

 Aanbouw

 

 Voegwerken

 

 Portfolio

 

 06:54254341

 

 026-8481121  

K.v.K.

 09096977

 

Voor dakbedekking in Arnhem en omgeving bent u hier aan
het juiste adres!

 
U bent op zoek naar, dakbedekking Arnhem? Welkom bij Klussenbedrijf Kabalt. Hier bent u aan het juiste adres als het gaat om renovatie, vervanging en het leggen van nieuwe daken.
Een goede dakbedekker beschikt over kennis van de materialen waar mee wordt gewerkt. Natuurlijk zijn hier divers mogelijkheden in. Daarom kunt u ook een goed
advies op maat verwachten.


Dakbedekking Arnhem

Wij denken mee met de klant ook als het gaat
om de portemonnee

Niets is zo vervelend dan een lekkend dak. Dit kan komen door verstopping of veroudering. Een plaatselijke dakbedekking is dan nodig om op de plaats van de lekkage te kunnen verhelpen. Echter kan dit ook gaan om vuil dat niet weg kan. Even goed schoonmaken en u kunt weer vooruit. Voor diverse soorten dakbedekking kunt u vertrouwen op onze onderneming die werkzaam is in Arnhem en omgeving hiervan.
Ook wanneer u slechts advies wenst, staan wij voor u klaar. Wij maken en of repareren ook daken op een afdak, loods, aanbouw en ga zo maar door. Samen met u kijken wij graag wat voor uw opdracht de beste en ook mooiste oplossing is. Wij hanteren concurrerende prijzen. Hierdoor maken wij het totaalplaatje dan ook volledig naar de wens van de klant. Kortom, heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Wij komen graag bij u op locatie om direct voor u aan de slag te gaan. Neem telefonisch contact met ons op. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten.
       Copyright 2014 - Klussenbedrijf Kabalt                Created by Henk Groeneveld